in , ,

(foto/video) Land Rover prezintă: Range Rover SVAutobiography Dynamic

Compania Land Rover a prezentat varianta actualizată al SUV-ului său din vârful gamei. Modelul are acum o nouă versiune, construită pe baza SVAutobiography şi care este numită SVAutobiography Dynamic.

Noul model este dotat cu un agregat V8 Supercharged de 5.0 litri volum. Acesta generează 550 CP şi 680 Nm. Cu ajutorul unei cutii de viteze automate cu opt trepte, acest mastodont accelerează până la 100 de km/h timp de 5.4 secunde.

Versiunea SVAutobiography Dynamic a primit elemente decorative de culoare gri la extrerior, jante de 21/22 de inci, mecanisme de frânare de la Brembo cu etriere de culoare roşie, terminaţii cromate ale eşapamentului, o suspensie modificată de specialiştii SVO şi o gardă la sol micşorată cu 8 mm, comparativ cu cea de pe un simplu SVAutobiography.

Range Rover SVAutobiography Dynamic_15

Mai mult, SUV-ul a primit sistemele Dynamic Response şi Adaptive Dynamics, care schimbă caracteristicile de mers ale maşinii în dependenţă de starea suprafeţei de drum şi de stilul de condus.

Vezi şi: Land Rover lucrează la un concurent pentru Bentley Bentayga!

Împreună cu modelul descris în acest articol, familia de maşini Range Rover primesc noi sisteme de siguranţă şi asistenţi electronici ai şoferului.

Range Rover SVAutobiography Dynamic_17

Este vorba despre sistemul Low Traction Launch care ajută şoferul să pornească de pe loc fiind pe suprafețe alunecoase, sisteme de recunoaştere a semnelor de circulaţie care transmit informaţii cruise- control-ului pentru a limita viteza, dar şi un sistem de parcare automată împreună cu remorca, în cazul în care clientul optează pentru un cârlig de remorcare.

Range Rover se alege şi cu noul sistem multimedia InControl Touch Pro, cu ecran tactil de 10 inci şi funcţie dual view, aceasta din urmă îi permite şoferului şi pasagerului din dreapta sa să vadă imagini diferite.

Viitorul proprietar îşi va putea conecta smartphone-ul la acest complex multimedia şi va putea controla o sumedenie de funcţii ale maşinii de la distanţă.

Range Rover SVAutobiography Dynamic_07

Potrivit Autocar, în gama de motoare a apărut o nouă unitate – un V6 Supercharged de 3.0 litri. Cu acest agregat, acceleraţia de la 0-96 km/h se face în 7.1 secunde.

Vânzările versiunii SVAutobiography Dynamic vor începe în ultima lună a lui 2016, având un preţ de start de 132.800 lire sterline sau 155.550 de euro.

Iti place articolul?