(foto/video) Mercedes-AMG Petronas Motorsport prezintă: Noul W08 EQ Power+

A venit şi ziua de 23 de februarie, zi în care pe circuitul britanic Silverstone a avut loc prezentarea oficială a noului monopost Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ pregătit pentru Formula 1.

În comunicatul de presă publicat se pune accent pe faptul că nu doar însăşi maşina este nouă, ci şi numele pe care l-a primit.

Dacă anterior se specula că noul monopost va fi numit Mercedes-AMG F1 W08 Hybrid, observăm că termenul Hybrid nu mai este folosit de echipa sport.

În schimb a apărut sintagma EQ Power+, dar şi nişte linii albastre frumoase pe părţile laterale ale caroseriei.

Dacă vă mai amintiţi, concernul Daimler a anunţat anul trecut despre crearea unui brand numit EQ (de aici şi iniţialele în denumirea monopostului), care se va ocupa de producţia automobilelor electrice Mercedes-Benz şi Mercedes-AMG.

Vezi şi: (foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – Mercedes-Benz Generation EQ Concept

Înainte de prezentarea oficială, Lewis Hamilton a urcat la volanul maşinii şi a parcurs cu ea o tură pe Silverstone. După aceea, Toto Wolff, Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas au dezvelit simbol bolidul la pit lane.

https://www.youtube.com/watch?v=fi_XgS9z7fI

Sursă foto: Motor1

Livrea noii maşini este asemănătoare cu cea pe care am văzut-o anul trecut, însă chiar dacă noile cerinţe din regulamentul tehnic au fost schimbate, inginerii Mercedes-AMG Petronas Motorsport au reuşit să găsească nişte soluţii estetice.

Partea din spate a maşinii este acum mai îngustă, însă arată destul de impresionant.

Echipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport va începe noul sezon în calitate de favorită, însă din nou, datorită modificărilor serioase în regulamentul tehnic, între aceasta şi rivali a fost micşorată distanţa.

Totuşi, obiectivul va rămâne acelaşi – titlul de campion mondial şi prima poziţie în Cupa Constructorilor.

https://youtu.be/8SDwmPp_3sc

Iată şi specificaţiile noului W08 EQ Power+

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/