(foto/video) Mercedes-Benz şi firma Garia au construit cel mai luxos golf-cart

Mercedes-Benz şi firma Garia au construit un golf-cart premium, numit Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car. Partenerii gigantului german au declarat că au creat “o unitate de transport pentru jocul de golf de o clasă nouă”.

Greutatea vehiculului este egală cu 440 de kilograme, iar masa pe care o poate transporta ajunge până la 460 de kilograme. Maşina a primit faruri cu LED-uri, un acoperiş şi un difuzor spate din fibră de carbon, jante din aluminiu de 14 inci şi un ataţ special pentru genţile cu crose.

La interior s-a folosit un tip de piele foarte calitativă, fibră de carbon şi inserţii din lemn. Controlul funcţiilor cartului se face cu ajutorul unei tablete tactile de 10.1 inci, amplasate pe mijlocul bordului şi care are o rezoluţie uimitoare de 2560×1600 pixeli.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car_08

Pe ecran poate fi afişată direcţia de deplasare către următoarea gaură şi un tabel electronic pe care este afişat scorul jocului.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car este pus în mişcate de un electromotor cu doar 4 CP. Dacă este nevoie de o acceleraţie mai puternică, agregatul îşi poate mări puterea până la 15 cai.

Viteza maximă este egală cu 30 de km/h. Autonomia bateriilor care se încarcă complet în şase ore asigură deplasarea continuă pe o distanţă de 80 de km.

Iniţial vor fi construite 2 exemplare Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car. În dependenţă de reacţia pozitivă a potenţialilor clienţi, golf-cart-ul va fi produs în serie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/