(foto/video) Premieră în Coreea de Sud: Hyundai Sonata facelift

Compania Hyundai a prezentat sedanul actualizat Sonata. Premiera a avut loc în cadrul unui eveniment special din Seul.

Cea mai importantă şi o dotare nouă pe Sonata facelift este o cutie automată de viteze cu opt rapoarte. Aceasta va fi disponibilă în Coreea de Sud (deocamdată) doar pe versiunea cu motor turbo de 2.0 litri. Anterior se folosea o transmisie automată cu şase trepte.

https://youtu.be/r6mFFbwChhk

De asemenea, la jumătate din cariera actualei generaţii, automobilului i-a fost schimbat practic în totalitate designul părţii frontale şi celei posterioare.

Noi sunt blocurile optice, stopurile, barele de protecţie, grila radiatorului şi terminaţiile eşapamentului. În versiunea Sport acestea din urmă sunt două la număr.

În habitaclu s-a schimbat designul consolei centrale şi a sistemului multimedia cu ecran de opt inci. În versiunea de bază va exista un ecran tactil cu o diagonală de şapte inci.

De asemenea, volanul este nou, iar proprietarul va mai avea acces la un port USB suplimentar.

Printre sistemele de protecţie şi asistenţă a şoferului, pe care le are Hyundai Sonata facelift, se numără: sistem de avertizare la ieşirea din bandă, comutare automată a luminilor de drum, funcţie de monitorizare a unghiurilor moarte în oglinzile retrovizoare, dar şi sistem de avertizare despre apropierea altor maşini la deplasarea cu spatele.

Gama de motoare disponibilă în Coreea de Sud este compusă din trei motoare pe benzină şi un diesel. Două unităţi sunt turbo, au un volum de 1.6 şi 2.0 litri, şi produc 180 sau 245 CP respectiv.

Al treilea propulsor pe benzină este unul natural aspirat de 2.0 litri cu 163 CP. Iar cel alimentat cu motorină are un volum de 1.7 litri şi generează 141 CP.

Deocamdată rămâne necunoscută data premierei europene a modelului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/