(foto/video) Premieră de la Citroen: Maşina pentru pasageri E-Berlingo Multispace

Compania Citroen a prezentat versiunea electrică a modelului Berlingo destinat transportului de pasageri. Noutatea a fost numită E-Berlingo Multispace, dispune de un singur propulsor electric şi are o autonomie estimată la 170 de kilometri.

La capitolul tehnic modelul dat este identic cu versiunea electrică a utilitarei Berlingo pentru transportul de mărfuri, care este disponibilă pe piaţă de mai mulţi ani.

Pe noul E-Berlingo Multispace propulsorul produce 67 de CP şi 200 Nm de cuplu. Bateriile din litiu-ion au o capacitate de 22.5 kWh.

Acumulatorii pot fi reîncărcaţi de la o priză casnică, în dependenţă de tensiune, într-un interval de 8.5-15 ore. În schimb, dacă se va folosi o staţie de reîncărcare rapidă, 50% din energie se va adăuga în 15 minute, iar 80% în 30 de minute.

Vezi şi: (foto) Renault lansează versiunea electrică a modelului Master şi o baterie nouă pentru Kangoo

Acumulatorii au o garanţie din uzină de opt ani de exploatare sau 100.000 de km parcurşi. În acelaşi timp, pentru propulsorul electric se oferă cinci ani de garanţie sau 50.000 de km parcurşi. Intervalul de service poate fi o dată la 40.000 de km sau o dată în doi ani.

Una din caracteristicile importante de care dispune E-Berlingo Multispace este posibilitatea controlului sistemului de climatizare cu ajutorul unei aplicaţii mobile, de la distanţă. De asemenea, ca şi un Berlingo obişnuit dedicat pasagerilor, portierele posterioare se deschid lateral, iar habitaclul poate fi configurat la necesitate datorită scaunelor uşor detaşabile.

Opţional este disponibil un sistem de climatizare, parktronic, funcţie de limitare a vitezei şi un sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inci care suportă interfeţe mobile.

Vânzările modelului electric vor începe în a doua jumătate a anului 2017. Preţul de start este deocamdată necunoscut.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Citroen Cxperience Concept

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/