(foto/video) Prezentarea noului Porsche 911 Carrera S facelift în Moldova

La 6 februarie 2016 la Chișinău a fost prezentat noul Porsche 911 Carrera S facelift. Cu această ocazie, Porsche Center Moldova a organizat un eveniment de prezentare a noului model pentru cei mai fideli clienți și fani ai mărcii germane de automobile sportive. AutoBlog.MD nu putea lipsi de la eveniment și vă prezintă un reportaj video de la fața locului, cât și o amplă galerie foto.

Pentru a demonstra cât mai bine evoluția lui 911 în timp, importatorul a avut grijă să expună și câteva generații precedente a legendarului model. Astfel, toți oaspeții au avut ocazia să admire frumusețea coupeului și în același timp să urmărească câteva spoturi emoționale.

P911_133

Noul Porsche 911 facelift este unul dintre cele mai performante automobile sportive din lume. Versiunea restilizată prezintă nu doar retușuri estetice, dar și noi propulsoare turbo care sunt mai eficiente și livrează performanțe dinamice de invidiat.

Este și cazul versiunii Carrera S expusă în cadrul evenimentului care datorită noului motor de 3.0 litri biturbo livrează 420 cai putere și accelerează până la 100 km/h în doar 3.9 secunde, în timp ce viteza maximă este de 308 km/h.

P911_131

În ciuda acestor cifre, consumul mixt de combustibil este de 7.7 litri la sută.

Mai multe detalii despre gama de modele Porsche și noul 911 facelift, aflați la sediul Porsche Moldova situat pe strada Calea Ieșilor 28/1 sau la numărul de telefon 022 600 911.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/