in ,

(foto/video) Descoperă cât de frumos este noul Audi A7 Sportback pe străzile din New York

Ieri, 19 octombrie 2017, a fost o zi importantă pentru constructorul german de automobile Audi. În noul său centru de design din Ingolstadt a debutat a doua generaţie a modelului A7 Sportback.

Concurentul lui Porsche Panamera şi al lui BMW Seria 6 GT a adunat în sine aproape toate tehnologiile de ultimă oră pe care Audi le deţine. Noul A7 Sportback este construit pe baza unei platforme noi, are un habitaclu complet nou, tehnologii hibride de propulsie, roţi directoare spate, un sistem de pilotare automată de nivel 3 şi multe alte lucruri interesante.

Vezi aici absolut toate detaliile despre model: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Audi A7 Sportback – toate detaliile

Alături de un design exterior care nu are cum să nu atragă priviri, cu acest automobil se doreşte cucerirea segmentului Gran Turismo, dar şi cea a couperilor. Va reuşi să facă asta? Vom vedea începând cu primăvara anului viitor, atunci când abia va începe procesarea comenzilor.

Până atunci, vă invităm să admiraţi o galerie suplimentară de imagini în care modelul a participat la o sesiune foto frumoasă pe străzile din New York!


GALERIE FOTO: