in , ,

(foto/video) Primul Bugatti Chiron din America de Nord a fost livrat prin DHL

Bugatti a livrat primul hipercar Chiron unui client din Statele Unite ale Americii. În total vor fi făcute 500 astfel de maşini, iar 30 la sută vor ajunge anume peste ocean.

*Vă recomandăm să priviţi acest videoclip integral pentru a vedea ce accesorii mai primeşte un client Bugatti împreună cu maşina sau cum arată Chiron dedesubt!

https://youtu.be/yDESp4E-qRc

Vezi şi: (video) Primele trei exemplare Bugatti Chiron au fost livrate clienţilor. Iată cum au fost făcute

Primul Bugatti Chiron care a ajuns pe pământ american, numit şi Hellbee, este vopsit într-o combinaţii de culori galben-neagră care aminteşte de o viespe. De asemenea, hipercarurile Chiron vor fi livrate în SUA cu nişte “perne” speciale pe barele de protecţie (impuse prin legislaţie) care le vor proteja de accidente la viteze mici.

Preţul unui Bugatti Chiron în SUA cu toate taxele incluse este de trei milioane de dolari în nivel de echipare de bază.

Vezi şi: (video) Vezi în cât timp noul Bugatti Chiron accelerează de la 0 la 351 km/h

Amintim că până în prezent Bugatti a reuşit să găsească 250 de proprietari pentru acest model, dintr-un total de 500. În acest an se planifică a fi asamblate 70 de exemplare, iar dacă un astfel de ritm se va menţine anual, până în 2024 producţia lui Chiron se va încheia.

Bugatti Chiron este propulsat de un motor W16 quadro turbo de 8.0 litri volum, care produce 1.500 CP şi 1.600 Nm de cuplu.

Vezi şi: Noul Bugatti Chiron consumă mai puţin decât Veyron. Iată cât costă un km parcurs cu el în SUA

Iti place articolul?