(galerie foto) Premieră: Renault Clio RS facelift

Compania Renault a prezentat versiuena actualiuază a hot-hatch-ului compact Clio RS. Maşina a primit aceleaşi modificări estetice ca şi modelul obişnuit, prezentat în luna iunie.

Vezi şi: (galerie foto) Premieră de la Renault: Clio facelift

007-clio-renault-sport

Clio RS are acum o grilă radiatorului modernizată, noi bare de protecţie, blocuri optice modificate şi alte secţiuni pentru farurile anti-ceaţă. Pentru o plată adăugătoare, maşina poate fi echipată cu blocuri optice full-LED.

Sub capotă stă un motor turbo cu patru cilindri şi un volum de 1.6 litri, care oferă 200 şi 220 CP (varianta Trophy). Pentru versiunea de top indicată anterior, în calitate de opţiune, este disponibil un sistem de evacuare sport de la firma slovenă Akrapovic, făcută în stilul celei care se poate găsi pe conceptul Clio RS 16.

Vezi şi: (foto/video) Renault prezintă hatchback-ul fierbinte Clio R.S. 16

Renault Clio RS_13

Motoare sunt cuplate la o transmisie robotizată cu şase rapoarte şi două ambreiaje, cu posibilitatea schimbării treptelor de la padelele instalate după volan. Şoferul va putea comuta trei regimuri de condus: Normal, Sport şi Race.

Cea mai rapidă versiune, Trophy, va putea accelera până la 100 de km/h timp de 6.6 secunde, iar viteza maximă ajunge la 235 km/h. Pentru a parcurge 400 de metri este necesar un timp de 14.5 secunde.

Vânzările europene vor începe în octombrie. Iată care vor fi preţurile de start ale maşinii în Franţa:

Screenshot_35

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/