(galerie foto) Satisfacţie garantată. Audi le-a permis câtorva bloggeri să atingă noul A8, dar fără să-l vadă

Mai mulţi bloggeri germani au avut oportunitatea unică de a realiza primul contact cu noua generaţie Audi A8, însă fără ca să vadă maşina. Atât bărbaţi, cât şi femei au explorat sedanul premium cu ochii acoperiţi, creându-şi impresii despre automobil doar prin atingerea tuturor suprafeţelor sale, atât de la exterior, cât şi de la interior, mirosindu-l şi ascultându-l.

Sandra Schink, una dintre persoanele care a fost acolo, a scris pe blogul său mai multe detalii despre dotările pe care le va avea noul Audi A8 şi cu ce va reuşi modelul să-i uimească pe toţi.

Fiind îndrumată de reprezentanţi Audi, femeia a atins în primul rând grila radiatorului şi aceasta cu adevărat este una foarte mare. În continuare au urmat blocurile optice înguste, care pe lângă LED-uri sofisticate ar putea fi dotate şi cu nişte componente laser.

Liniile generale ale maşinii sunt pe de o parte line, pe de altă parte ascuţite, fiind inspirate din cele văzute pe conceptul Prologue. Stopurile automobilului sunt dotate cu foarte multe LED-uri şi sunt conectate între ele cu o fâșie luminoasă care se întinde pe toată uşa portbagajului.

Fiindu-le oferit un Audi A8 în versiune Long, odată ce a urcat la interior, pe unul dintre scaunele individuale destinate pasagerilor spate, Sandra s-a simţit ca într-un centru de control, ca într-un pat cu televizor, ca într-un scaun cu masaj şi toate acestea fiind combinate în una.

Consola centrală din stânga sa face posibilă operarea sistemului multimedia, a scaunelor, a acoperişului panoramic, a telefonului, toate acestea într-o atmosferă plăcută datorită aerului ionizat şi frumos mirositor. În general vorbind, spaţiul din habitaclu este foarte mare.

Viitorii clienţi se vor putea bucura şi de prezenţa unui sistem audio de la Bang & Olufsen, setat special pentru noul Audi A8. Sunetul în format 3D va fi atât de bine redat încât aceştia se vor simţi într-o adevărată sală de concerte.

Calitatea materialelor va fi una superioară. Nu lipseşte pielea scumpă, inserţiile din lemn, dar şi cele din aluminiu satinat (opţional). Scaunele vor fi ventilate şi încălzite.

Trecând spre locurile din faţă, Sadra a putut simţi prezenţa unui volan nou, cel puţin din punct de vedere a formelor. Acesta va fi multifuncţional, însă va avea un număr minim de butoane.

Întinzând mâna spre dreapta a pipăit un ecran de dimensiuni generoase al sistemului multimedia, dar puţin mai jos încă unul prin care se vor putea controla mai multe funcţii ale maşinii, inclusiv şi cele ale sistemului de climatizare.

Concluzia scurtă a acestui blogger este: Noul Audi A8 va arăta o adevărată revoluţie în materie de design, iar atenţia la detalii impresionează. Este un automobil grandios!

Amintim că premiera noului Audi A8 este programată pentru ziua de 11 iulie 2017. Staţi aproape de noi pentru mai multe detalii!

Vezi şi: (video) Funcţia din noul Audi A8 care îi va surprinde plăcut pe pasagerii din spate

Sursă foto: 1300cm.desmart-heart.deder-autotester.de

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/