(galerie foto/video) Honda anunţă că în această toamnă îţi poţi comanda supercarul NSX

Honda anunţă că în toamna acestui an dă startul vânzărilor oficiale europene ale coupeului sport NSX.

Cu această ocazie, Honda Motor Corporation face publică o galerie de imagini foto şi video pentru ca noi să putem face cunoştinţă în detalii cu legenda care s-a întors.

După cum menţionează reprezentanţii oficiului european a Honda, în galeria de imagini disponibilă li se demonstrează viitorilor clienţi dinamica, stilul şi detaliile noi ale supercarului Honda NSX.

Noul coupe Honda/Acura NSX 2017 este dotat cu cele mai actuale şi inovative tehnologii. Automobilul a primit un sistem care dezactivează jumătate din numărul cilindrilor, o servodirecţie intuitivă, sistem multimedia Honda Connect cu ecran tactil, un panou de bord sub forma unui ecran digital de 8 inci şi multe alte bunătăţi.

Deja printre dotările de bază este disponibil un habitaclu amenajat cu piele şi Alcantara, interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto, un sistem audio premium, sistem de climatizare în două zone cu posibilitatea de a controla nivelul de umiditate şi filtrare a aerului, etc.

Vezi şi: Ştiai asta? Care este cel mai scump automobil produs în prezent pe teritoriul Statelor Unite ale Americii

Exteriorul agresiv al Honda NSX este şi mai irezistibil împreună cu ceea ce se ascunde în spatele şoferului. Automobilul este dotat cu aşa-zisul sistem Sport Hybrid SH-AWD. Din componenţa acestuia face parte un motor V6 twin-turbo 3.5 litri, trei motoare electrice, o transmisie automată cu nouă trepte şi două ambreiaje.

Puterea total generată este egală cu 581 CP şi 646 Nm de cuplu.

Modelul accelerează până la 100 de km/h timp de 3.2 secunde, iar viteza maximă ajunge la 309 km/h. În acelaşi timp, consumul de combustibil mixt este anunţat că nu depăşeşte 10 litri/100 de km, iar nivelul emisiilor CO2este egal cu 228 g/km.

Vezi şi: Primul exemplar Acura NSX a fost vândut cu un preţ de 8 ori mai mare decât cel de bază (foto)

Galerie foto:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/