(galerie foto/video) Jaguar a făcut publice toate detaliile despre F-Type SVR

Compania Jaguar a publicat o galerie de imagini, alături de toate caracteristicile tehnice ale coupeului şi decapotabilei F-Type SVR. Totodată, britanicii au anunţat că premiera publică a modelelor va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie.

Automobilul cu tracţiune integrală este propulsat de un V8 cu un volum de 5.0 litri, puterea căruia constituie 575 de cai şi 700 Nm de cuplu. Motorul lucrează împreună cu o cutie de viteze automată cu opt rapoarte. Componentele îi permit sportcarului să accelereze până la 96 de km/h timp de 3.5 secunde, iar viteza maximă este egală cu 322 km/h (varianta Cabrio – 314 km/h).

Masa coupeului nu depăşeşte 1.705 kilograme, în timp ce decapotabila este mai grea cu 15 kilograme. Jaguar F-Type SVR se mai bucură de un sistem de evacuare a gazelor special, făcut dintr-un aliaj de titan şi “inconel“. Este prezentă şi o suspensie modernizată, cu amortizoare noi şi bare stabilizatoare.

Screenshot_10

Clienţii înstăriţi îşi vor putea comanda un pachet opţional special, numit Carbon Ceramic Matrix, datorită căruia automobilul va mai “slăbi” cu încă 25 de kilograme. Acesta include mecanisme de frânare din carbon şi ceramică, cu discuri de 398 şi 380 mm, în faţă şi spate respectiv, alături de un acoperiş din fibră de carbon. Şi jantele de 20 de inci au fost confecţionate dintr-un aliaj mai uşor.

Modificaţia SVR se va deosebi de un F-Type obişnuit printr-un spoiler frontal din fibră de carbon, un difuzor spate şi un eleron reglabil.

Jaguar F-Type SVR va fi disponibil cu noul complex multimedia InControl, alături de un ecran tactil de opt inci şi navigare. Se va putea opta şi pentru un sistem multimedia Meridian cu o putere de 380 sau 770 waţi.

Vânzările în Europa vor demara în această vară. Preţurile pentru coupe şi roadster vor începe de la 142.500 şi 150.000 de euro respectiv.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/