GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Renault

La Salonul Auto de la Geneva compania Renault a adus nu numai modele de serie, ci şi concepte sau chiar monoposturi. Pe lângă toate acestea, premiera cea mai importantă este Renault Captur facelift.

Modelul care este un crossover compact urban a suferit o actualizare în zona blocurilor optice şi a barelor de protecţie. Acum farurile pot fi cu tehnologii LED, iar luminile de zi sunt sub forma literei tradiţionale “C”.

Clienţii îşi vor putea personaliza maşina la exterior aşa cum şi-o doresc prin una din cele 30 de culori disponibile. La interior se poate găsi un sistem BOSE şi scaune tapiţate cu piele Nappa.

Detalii: (foto) Renault anunţă premiera lui Captur facelift

De asemenea la standul Renault de la Geneva a putut fi văzut noul Koleos, un SUV care va veni în ţara noastră în acest an. Modelul de teren se aseamănă foarte mult cu Talisman şi are o gardă la sol compatibilă pentru drumurile din Republica Moldova.

Detalii: (foto/video) Premieră mondială – noua generaţie Renault Koleos

TOATE PREMIERELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/