GENEVA 2018: Standul Volkswagen – Reportaj Video AutoBlog.MD

Începem să explorăm premierele Salonului Auto de la Geneva cu standul celor de la Volkswagen, unul dintre cei mai importanţi producători de maşini atât din Europa, cât şi din întreaga lume. Aici am găsit o maşină a viitorului, mai exact al patrulea prototip din seria I.D., o gamă de electromobile care vor apărea pe piaţă treptat din 2020.

Vezi şi: (video) AutoBlog.MD este la Salonul Auto de la Geneva şi anunţă un concurs cu premii

Noul model este un sedan lung de peste cinci metri, care spre deosebire de alte concepte nu are nici volan, nici pedale, nici o planşă de bord cu ecrane tactile sau butoane. Toate comenzile se fac vocal şi gestual, iar maşina va fi capabilă să circule singură deoarece are cel mai avansat sistem de pilotare automată care există.

Mai trebuie de menţionat că noul VW I.D. VIZZION este un electromobil construit pe baza platformei All-New Electric Architecture şi are un sistem de tracţiune integrală. Există câte un motor pe fiecare punte şi în total produc 306 CP. Setul de acumulatori performant poate asigura o autonomie care se ridică până la 655 de kilometri!

Toate detaliile despre concept: (video) GENEVA 2018: Premieră mondială – VW a arătat o maşină fără volan şi pedale, electrică şi cu autopilot de nivel 5

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/