GENEVA 2019: Noul BMW X7 se prezintă în premieră europeană – Reportaj Video AutoBlog.MD

BMW este unul dintre producătorii auto care şi-a rezervat şi la această ediţie a Salonului Auto de la Geneva unul dintre cele mai mari standuri pentru a-şi prezenta cele mai noi modele. Printre acestea se numără maşini electrificate, maşini sportive, dar şi maşini executive, fie că este vorba de sedanuri sau de SUV-uri.

Din ultima categorie ar face parte într-o oarecare măsură şi noul BMW X7 care a debutat în premieră europeană aici la Geneva şi foarte multă lume a căutat să-l vadă pentru că poate fi şi un automobil bun pentru familiile mari.

Amintim că maşina poate fi deja comandată în Republica Moldova cu şapte locuri standard sau şase locuri opţional. Sub capotă se ascund motoare destul de potente care vor reuşi să facă acest mastodont mai agil la viteze mari şi viraje. Lista de dotări nenumărate îl poate face să coste mai scump de 100.000 de euro, tipică pentru un flagship.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobile:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/