GENEVA 2019: Noul Renault Clio – Reportaj Video AutoBlog.MD

Noul Renault Clio este mai bun decât oricând şi noroc că modelul va fi disponibil şi în ţara noastră. Maşina impresionează cu un nou look, un nou interior şi noi tehnologii, toate aranjate pe o platformă care este la fel nouă şi a fost adaptată pentru a adopta tehnologii de propulsie hibride!

Exact, în premieră pe noul Clio V va debuta o unitate de propulsie E-TECH cu benzinar de 1.6 litri la bază, asistat de două motoare electrice, o cutie de viteze specială şi o baterie. La fel, o altă premieră pe Clio este noul panou de bord digital şi noul sistem multimedia care e mult mai intuitiv de operat.

Pe lângă multe altele există şi un sistem de pilotare automată de nivel 2, care va fi destul de util pe drumurile bune şi va lucra în combinaţie cu transmisia EDC. Dacă încă nu ne credeţi că acesta este noul Clio, atunci accesaţi materialele text şi video pregătite pentru ca să vă convingeţi.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil: (video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noua generaţie Renault Clio

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/