GENEVA 2019: TECHART a prezentat noul GTstreet RS – Reportaj Video AutoBlog.MD

Celebrul tuner al maşinilor de marcă Porsche a prezentat la Geneva poate ultimul proiect bazat pe modelul Turbo S de generaţie anterioară, însă cel mai probabil îi va lansa şi varianta decapotabilă. Vorbim despre noul GTstreet RS, un 911 care ştie să genereze din motorul său boxer compact din spate tocmai 770 de CP.

Caroseria maşinii şi interiorul a fost modificat complex pentru a profita de orice kilogram de masă redusă, fiind utilizată inclusiv fibra de carbon forjată. Toate acestea împreună cu noile elemente aerodinamice de la exterior îi permit să joace în liga hipercarurilor, înregistrând un timp de acceleraţie 0-100 de km/h în doar 2.5 secunde, la fel cum o face acelaşi Bugatti Chiron. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 340 de km/h.

Drept rezultat, acesta devine unul dintre cele mai puternice Porsche 911 moderne modificate, iar preţul cerut pentru transformare este de minim 150.000 de euro, asta dacă aveţi un Turbo S în garaj pe care îl veţi preda în mâinile specialiștilor.

Vezi mai multe detalii despre automobil: (foto) Noul TECHART GTstreet RS – un Porsche 911 Turbo S cu tuning de aproape 150000 de euro

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/