GENEVA 2019: Trei viitoare maşini electrice la standul Audi – Reportaj Video AutoBlog.MD

Audi a venit la Salonul Auto de la Geneva cu tocmai trei maşini care se vor transforma în următorii ani în produse de serie. Miza pe electromobilitate este mare şi de aceea germanii doresc să ocupe foarte rapid toate nişele populare. Pe standul de la Palexpo am văzut noul Q4 e-tron, e-tron GT şi e-tron Sportback.

Primul concept va apărea în producţie de serie până la sfârşitul anului 2020 şi va fi al cincilea model electric din gama Audi. Q4 e-tron Concept este dotat cu două motoare electrice care îl ajută să înregistreze un timp de accelerație 0-100 de km/h în doar 6.3 secunde, iar cu bateria de 82 kWh o autonomie de peste 450 de km.

Al doilea este un fastback electric pe care l-am văzut şi la Salonul Auto de la Los Angeles. Frate din punct de vedere tehnologic îi va fi Porsche Taycan, iar premiera modelului de serie e-tron GT va avea loc în a doua jumătate a lui 2020. Tot la Geneva am văzut şi prototipul pre-serie camuflat al modelului e-tron Sportback, varianta coupe a primului SUV electric Audi. Acesta apare în producţie până la sfârşitul anului curent.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/