Honda a dezvăluit numele primului electromobil, câţi îl doresc şi primele detalii despre noul Jazz

Honda progresează în viziunea sa electrică pentru Europa prin confirmarea numelui primul său vehicul complet electrice – Honda e! Mai mult, anunţul vine împreună cu primele detalii despre noua generaţie Jazz, care se va transforma într-un automobil hibrid datorită tehnologiei Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD).

Amintim că viziunea companiei nipone, reînnoită și încurajată suplimentar la Salonul Auto de la Geneva, este ca 100% din vânzările europene să fie compuse din maşini electrificate. Noul Honda e, prezentat ca un prototip pre-serie la expoziţia la care am fost şi noi, este primul model al mărcii care va beneficia de o platformă dedicată electromobilelor, şi care va face un pas îndrăzneţ în ceea ce priveşte designul şi tehnologiile de la bord.

Electromobilul compact va fi capabil să ofere un condus dinamic, în stilul Honda, datorită unui format sportiv de tracţiune spate şi a unei unităţi de propulsie electrice avansate.

Honda mai spune că până astăzi a primit deja peste 22.000 de comenzi preliminare şi că mai multe informaţii despre cum poate fi rezervat un electromobil se pot afla de la dealerii oficiali.

Ce ţine de noul Jazz, acesta va fi disponibil la comandă, mai ales în Europa cu normele sale de emisii stricte, cu sistemul hibrid I-MMD, popular şi cunoscut pentru furnizarea de niveluri ridicate de eficiență în lumea reală și rafinament în noul CR-V Hybrid.

Înainte de atingerea obiectivul său de electrificare până în 2025, Honda va extinde aplicarea sistemului său i-MMD dual-motor hybrid pe autoturismele din segmentul compact. Pe CR-V Hybrid funcţionează un benzinar i-VTEC de 2.0 litri, care produce 145 de CP la 6.200 de rpm şi 175 Nm la 4.000 de rpm. Un singur motor electric contribuie la propulsie, deoarece al doilea funcţionează exclusiv în calitate de generator, şi acesta oferă 184 de CP şi până la 315 Nm de cuplu. Cel mai probabil pe Jazz puterea motorului electric va fi redusă, iar volumul benzinarului va fi micşorat.

Următoarea generație Honda Jazz va fi prezentat la nivel internațional la Tokyo Motor Show mai târziu în acest an.

https://www.youtube.com/watch?v=rm21QoCIKbA

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/