Hyundai își dorește un concurent pentru BMW M4

Noul model va fi produs sub conducerea fostului inginer de la BMW M Division.

Hyundai vor scoate o maşina care va concura direct cu BMW M4, aceasta va ieşi sub noul brand deja bine stabilit Genesis, despre acest lucru ne relatează cei de la “Car and Driver” cu referire la izvoarele proprii.

47296785fe73733944be97e607acd473_orig

Noul model va fi creat de către divizia N Performance recent inaugurată de Hyundai, sub conducerea lui Albert Birmann, fostul inginer principal de la divizia M Performance a nemţilor de la BMW. Prima maşină pe care coreienii vor să o scoată cu litera N in denumire va fi hothatch-ul i30 destinat in mare parte pieţei din Europa. Deja al doilea automobil ieşit pe uşile companiei va fi concurentul direct pentru M4.

Ca bază pentru noul coupe fierbinte va servi modelul Genesis G70. Cel mai probabil sub capota se va regăsi un motor V6 twin-turbo de 3,3 litri puterea căruia ar trebui să se ridice la un nivel comparativ cu cel al unui M4, anume 425 cp. Mai multe informaţii despre noul model nu au fost dezvăluite. De remarcat ca sub brandul Genesis va ieşi şi un sedan fierbinte care va concura direct cu BMW M3.

Hyundai-Genesis-G-Coupe-kontsept-2016-Foto-03 samyj_roskoshnyj_hyundai_-_genesis_g901

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/