in ,

Îl cumpără fără ca să-l fi văzut! Rușii stau la coadă pentru Lamborghini Urus

Clienții cu dare de mână din Moscova și Sankt-Petersburg au efectuat peste 40 de comenzi pentru viitorul Lamborghini Urus, model care urmează să fie prezentat abia în iarna acestui an. Inițial importatorul mărcii în Federația Rusă și-a pus în plan să oficializeze în jur de 34 de comenzi pe parcursul lui 2017, însă numărul acestora a ajuns deja la puțin peste 40.

Lamborghini Urus este un model foarte important pentru constructorul italian. Odată cu prezentarea acestuia în cadrul unui eveniment închis ce se va desfășura la sediul companiei din orașul Sant’agata Bolognese și lansarea ulterioară a modelului pe piață la mijlocul anului 2018, italienii își doresc să dubleze numărul de modele Lamborghini vândute anual de la 3.500 la 7.000 de exemplare.

Prețul viitorul model va avea un preț estimativ de 250.000 de euro, în timp ce pentru a efectua o comandă este nevoie de doar 10% din prețul mașinii.

După lansarea modelului, Rusia va deveni una din piețele cheie pentru Lamborghini. Pe parcursul acestui an la Moscova va fi inaugurat un showroom impresionant cu un spațiu de 1.300 de metri pătrați, iar în viitor va exista un dealer și în partea de sud a țării.

Lamborghini Urus va fi al doilea SUV din istoria companiei după ce între anii 1986 – 1993 a fost produs într-o partidă limitată de exemplare modelul LM002.

sursa foto: autocar.co.uk