Imaginea zilei: Ce stă în spatele acestei Lada Niva surprinsă la marginea unui drum de lângă Comrat

Fotografia unui șofer din Moldova, în care a surprins o mașină capcană mai neobișnuită, a stârnit amuzamentul internauților. Aceasta se afla la marginea unui drum din preajma localității Buceag, la câțiva kilometri de orașul Comrat.

De regulă, masinile capcană ale INP sunt Dacii Logan de culoare albă și au numere de înmatriculare MAI, însă iată aflăm că pot fi și de alt model. Prin ce s-a remarcat acest vehicul îi este radarul, camuflat cu… pagini de gazetă! Cu aceeași hârtie a fost acoperit pe dinăuntru și un geam lateral.

Deocamdată nu se cunoaște dacă în acel moment mașina își îndeplinea rolul de serviciu.

*Un alt șofer care a reacționat la această fotografie a avertizat că în zonă există și un VAZ Juguli în rol de mașină capcană, iar ulterior vitezomanii sunt opriți de patrule (în regiunea localității Svetlîi).

Amintim că potrivit legislaţiei, maşinile capcană pot fi parcate în locuri unde este permisă staţionarea, iar înregistrarea vitezei şi imaginilor se efectuează astfel ca mijlocul de transport auto supus măsurării să fie înregistrat din spate.

Vezi neapărat: (video) Un şofer a tras pe dreapta ca să filmeze o maşină capcană a INP. Trebuie să vezi unde era ascunsă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/