in ,

Imagini spion: După hatchback şi sedan, la teste a ieşit şi noul break Ford Focus

Fotografii Automedia ne-au trimis o serie de imagini spion cu noua generaţie a break-ului Ford Focus, testat sub camuflaj. Automobilul surprins are un nivel de echipare standard, având nişte blocuri optice cu elemente din halogen şi jante simple de 16 inci.

Interesant este că de această dată partenerii de la Automedia au fotografiat maşina fără plăcuţe de înmatriculare şi fără ca să ne arate în ce împrejurimi este testată.

Caroseria automobilului este acoperită integral cu panouri false şi de aceea designul nu poate fi recunoscut deocamdată.

Însă, un lucru care se poate observa este o cameră montată sub partea superioară a parbrizului. Cel mai probabil aceasta este folosită pentru testul unui sistem de pilotare semi automată sau a aceluiași cruise control adaptiv.

Vezi şi: Poze spion: Noua generaţie Ford Focus, fotografiată la exterior şi în interior

Noua generaţie Ford Focus va creşte în dimensiuni comparativ cu modelul actual, iar varianta break numită Turnier nu va fi o excepţie. În acelaşi timp, maşina va fi mai uşoară datorită folosirii unor metale prelucrate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră.

Producţia de serie a modelului va demara în anul 2018.

Vezi şi: Imagini spion: Noul Ford Focus sedan încearcă drumurile din munţii Alpi

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

What do you think?