in ,

Imagini spion: Noul Mercedes-AMG A45 ar putea ieşi pe piaţă în două versiuni

Fotografii Automedia au reușit să fotografieze din nou noua generație Mercedes-AMG A45 în timpul unor teste. Ultimele informaţii ne spun că cei din Stuttgart se pregătesc activ de cucerirea coroanei pe care o deţine Audi RS 3 Sportback în acest segment.

Aparent, Mercedes-AMG A45 va primi o suspensie nouă care va şi coborî garda la sol a maşinii, blocuri optice înguste, o grilă a radiatorului revizuită, precum și aripi față și spate convexe.

În partea posterioară există un eleron integrat în acoperiș, iar stopurile vor avea o formă absolut nouă. În general, maşina a crescut în dimensiuni faţă de modelul actual și are jante mai mari.

Vezi şi: Imagini spion: Creatorii noului Mercedes-AMG A45 se inspiră din formele lui Concept A Sedan

Într-un interviu recent cu şeful Mercedes-AMG Tobias Moers, acesta a dat de înţeles că noul model A45 AMG va fi capabil să producă peste 400 CP și va fi disponibil în două versiuni. Versiunea standard va continua să utilizeze un motor turbo cu patru cilindri, iar o versiune mai puternică va primi un sistem electric de 48 de volți și un turbo compresor alimentat cu energie electrică!

Ambele maşini vor fi disponibile cu tracţiune integrală şi transmisie automată cu nouă trepte.

Noul A-Class ar trebui să fie prezentat în 2018, însă versiunea sport A45 va fi lansată mai târziu. Hot-hatch-ul poate apărea în a doua jumătate a anului 2018 sau chiar în 2019.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION