În Republica Moldova, Dacia își confirmă calitatea de lider pentru al 8-lea an consecutiv

Articol de: Dacia Moldova

Din anul 2010 brandul Dacia deține ferm întâietatea pe piața auto din Moldova grație politicii inteligente, calității înalte și rețelei profesionale de dealeri.

Conform totalurilor anului 2018, în Republica Moldova au fost înregistrate 1.153 de automobile noi marca Daciа, adică 18.3% din numărul total de 6.293 unități. Mai trebuie de menţionat că în anul 2018 automobilele Dacia au fost lideri în toate clasele/segmentele în care este prezentă această marcă.

În clasa “В” (mică), Dacia are 622 din 1.065 de maşini, adică 58% din numărul total. Modelul Logan deține locul I, Logan MCV – II, Sandero – V. În clasa SUV-urilor compacte, Dacia Duster ocupă locul I și cota de 28% sau 346 exemplare comercializate.

În clasa “M” (monovolum/ MPV), Dacia a vândut 97 unități din 125, adică 77% din numărul total. Pe primul loc se situează Dacia Dokker, iar Dacia Lodgy pe a doua poziţie.

În clasa “LCV” (mașini comerciale ușoare cu o greutate de până la 2 tone), lider este Dacia Dokker VAN cu 88 de unități vândute din 109, sau 80% din numărul total.

În anul 2018, pe piața moldovenească a venit modelul Dacia Duster complet renovat. Din start, el a ocupat pozițiile de frunte în clasa respectivă. Este preferat pentru spiritul practic, prețul rezonabil, designul modern, caracterul econom și principalul – fiabilitate.

De asemenea, în anul 2018, Dacia a participat și a susținut evenimente social-culturale, sportive, ecologice, inclusiv:

  • Eco Run, unde Dacia a fost partener general al maratonului organizat de proiectul Eco Run la Hâncești, Nisporeni și Orheiul Vechi;

  • Caravana Dacia: modelele au fost expuse la Ciadîr-Lunga de ziua orașului;

  • Ziua lanului 2018: vizitatorii expoziției “Ziua lanului”, organizată în localitatea Cioc-Maidan din raionul Comrat, au putut admira şi chiar testa automobilele Dacia;

Pozițiile de lider al pieței și dezvoltarea fulminantă a companiei confirmă profesionalismul echipei mari și unite Dacia, care muncește în continuare pentru a-și menține locul de frunte pe piața auto din Moldova.

Vă mulțumim că alegeți Dacia!

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/