Am intrat în 2017. Ai trei luni de zile la dispoziţie pentru ca să îţi vămuieşti maşina cu 70% reducere

În perioada 1 ianuarie – 1 aprilie 2017, moldovenii care deţin automobile înmatriculate în străinătate şi vor dori să le lase permanent în ţară, au acum posibilitatea să le vămuiască cu o reducere de 70 la sută.

Aici menţionăm un lucru important, proprietarii maşinilor care vor putea beneficia de o astfel de ofertă sunt cei care le-au adus în ţară până la 1 noiembrie 2016!

FOTO: tvrnews.ro

Prin urmare, pentru plasarea în regim vamal de import a unităților de transport respective vor fi solicitate următoarele acte:

– paşaportul tehnic al mijlocului de transport;
– documentul care confirmă dreptul de proprietate (contractul de vânzare-cumpărare, actul de donaţie, procura sau altele);
– certificatul care atestă achitarea taxei pentru folosirea drumurilor (vinieta), cu excepția mijloacelor de transport auto cu plăcuţe cu număr de înmatriculare din unităţile administrativ-teritoriale din stânga Nistrului şi municipiul Bender.

Vezi într-un reportaj video realizat de noi mai multe detalii despre vămuirea cu reducere, oferite de reprezentanţi oficiali ai Serviciului Vamal şi Întreprinderii de Stat “Registru”:

Iată şi lista posturilor vamale unde poate fi efectuată vămuirea unităților de transport în condițiile noii legi

Vezi şi: Exclusiv: Accizele de import la mașini ar putea fi micșorate!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/