Jose Mourinho a testat pe gheața din Suedia noul Jaguar F-Pace

Renumitul antrenor portughez Jose Mourinho a decis să lase un pic într-o parte fotbalul și planurile sale de viitor, iar astfel a plecat în Suedia pentru a testa pe un lac înghețat noul Jaguar F-Pace, primul crossover din gama constructorului britanic.

JAGUAR_JM_01_F-PACE

Acțiunea s-a dat la 65 kilometri nord de Cercul Polar pe un lac înghețat cu o lungime de aproximativ 60 de kilometri. Anume aici Jose Mourinho a testat în derapaje de mare viteză noul F-Pace fiind instructat de pilotul finlandez  Tommi Karrinaho.

JAGUAR_JM_02_F-PACE

Chiar dacă toată lumea așteaptă să audă care va fi decizia lui Mourinho în prvința clubului pe care îl va antrena în sezonul următor, portughezul spune că îi prinde bine această vacanță din Suedia. “Experiența pe care am trăit-o aici este magnifică și îi va prinde bine oricui din domeniul în care activez zi de zi. Emoțiile pe care le-am trăit în mașină cu Tommi îmi reamintesc de adrenalina pe care o am de fiecare dată când intru pe un stadion cu 80.000 de suporteri. Cât despre planurile mele pe viitor, deocamdată nu știu ce voi face. Un lucru este sigur, voi rămâne să trăiesc în Londra, un oraș care mi se pare perfect pentru familia mea.” a declarat Jose Mourinho.

JAGUAR_JM_05_F-PACE

Jose Mourrinho conduce deja un Jaguar F-Type, iar în curând va intra în posesia unui F-Pace, model pentru care deja a plasat comanda. Noul Jaguar F-Pace urmează să ajungă în aprilie în Moldova, unde va avea un preț de 42.000 euro pentru versiunea cu tracțiune integrală și motor turbo diesel.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/