La mulţi ani pentru Michael Schumacher! Campionul a împlinit 48 de ani

Într-o zi de vineri, la 3 ianurie 1969, s-a născut faimosul Michael Schumacher, pilot german şi campion mondial la Formula 1 despre care a auzit o lume întreagă. Toţi cei care sunt legaţi de autosport îi urează în această zi mesaje de susţinere şi însănătoşire.

FOTO: telegraph.co.uk

Deja de trei ani de zile Michael Schumacher trece printr-un curs foarte anevoios de reabilitare după ce a suferit o traumă la cap în timpul unei vacanţe la o staţiune montană. Chiar dacă îi este greu, cei care îl cunosc personal, dar şi armata de fani de pe tot globul, continuă să creadă în el.

Vezi şi: Trei ani de linişte după tragedia care s-a întâmplat în familia Schumacher

  • Cariera de pilot

Primele două titluri de campion Michael le-a cucerit fiind parte a echipei Benetton, iar următoarele cinci fiind la Ferrari, cei din Maranello amintindu-şi mereu de asta cu mulţumire.

Schumacher a făcut multe şi pentru triumful care îl are astăzi Mercedes. Oriunde nu ar fi participat şi de partea oricărei echipe, el mereu se deosebea prin abilităţile sale de a uni echipa pentru ca printr-un efort maxim să fie atinse scopurile propuse.

Vezi şi: Colecţionar de ghete sau şofer de teste. Şapte lucruri din viaţa lui Michael Schumacher pe care nu le ştiai

FOTO: pininterest.com
  • Cine nu l-a uitat

Mulţi sponsori l-au părăsit pe Schumacher după ce acesta a ajuns în necaz, însă unii au rămas. Unul dintre aceştia este compania de consultanţă Deutsche Vermögensberatung, care îl sponsorizează oe german din 1996 şi în prezent îl ajută pe fiul său Mick, care în acest sezon va trecere deja din Formula 4 în Formula 3.

Vezi şi: Aşchia nu sare departe de trunchi. Fiul lui Michael Schumacher arată rezultate bune în Formula 4

În cinstea parteneriatului de 20 de ani cu Michael, Deutsche Vermögensberatung a organizat în luna februarie a anului trecut o expoziţie în Marburg, împărţită în şapte zone, fiecare fiind dedicată unuia din cele şapte titluri cucerite. Expoziţia lucrează şi în prezent, iar reprezentanţii companiei spun că sunt gata să ofere suport familiei Schumacher atât cât va fi necesar.

Printre alţi sponsori care continuă să îi ofere ajutor lui Michael Schumacher în aceste vremuri grele se numpără: CS Ranch, Rosbacher, Schuberth, Ferrari şi Mercedes Benz.

Sursă: F1news

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/