in , ,

Los Angeles 2018: Primul contact cu noul Hyundai Palisade – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Noul Hyundai Palisade se prezintă în aceste zile, în premieră, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles şi deja a reuşit să atragă o oarecare atenţie, chiar dacă are un design exterior controversat, în opinia mai multor persoane care au intrat în contact cu el. L-am văzut şi noi, însă nu am putut înţelege până la urmă dacă ne place sau nu.

Ok, lăsând stilul maşinii într-o parte şi dacă ar fi să uităm că are o gamă limitată de motoare şi nu poate fi dotat nici cu o suspensie pneumatică, ba nici cu amortizoare adaptive măcar, noul Palisade îşi va găsi clienţi datorită caracteristicilor utilitare pe care le oferă, dar şi a preţului relativ mic cerut în schimb.

Până la opt locuri pentru pasageri, scaune încălzite şi ventilate, portbagaj voluminos, sistem de tracţiune integrală inteligentă, un complex de sisteme avansate de protecţie şi asistenţă sau un sistem activ de izolare fonică, sunt doar câteva din dotările pe care le poate avea. Mai are nevoie de ceva un om simplu care nu caută tot luxul din lume?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului şi altele menţionate:

1. (video) Los Angeles 2018: Premieră mondială – Noul Hyundai Palisade, cel mai mare SUV al mărcii

2. (video) Test Drive: Noul Hyundai Santa FE 2.2 CRDi AWD

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?