Mazda VISION COUPE a câștigat premiul pentru cel mai frumos concept al anului 2017

Mazda VISION COUPE a câștigat premiul “Cel mai frumos concept al anului 2017” la cea de-a 33-a ediţie a Festival Automobile International. Ikuo Maeda, designerul-şef al Mazda la nivel global, a acceptat trofeul la ceremonia organizată la Paris, împreună cu echipa sa de designeri.

Juriul, care a inclus experți în automobile și motor sport, precum și arhitecți de renume sau designeri de modă, a ales anume VISION COUPE, care a fost dezvăluit în octombrie la Tokio. Maşina celor de la Mazda a reuşit să impresioneze mai mult decât alte modele nominalizate, precum: Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, KIA Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millennio, Mercedes-Benz AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One, Vision Mercedes Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion și Peugeot Instinct.

Mazda a obținut același premiu acum doi ani pentru conceptul său uimitor RX-VISION.

VEZI AICI conceptul care a luat premiul în 2016

După cum sugerează și numele, VISION COUPE, ca și modelul RX-VISION, încorporează viziunea de design de generație viitoare a Mazda. Proporțiile curbei a maşinii cu patru uși, cu o cabină poziționată spre spate, sunt caracteristice designului unui coupe clasic, în timp ce prin capota lungă se creează impresia că o mişcă o maşină sportivă de înaltă performanță.

“VISION COUPE folosește reflecții pentru a exprima un sentiment de vitalitate, acesta fiind următorul pas pentru designul KODO. Această mașină întruchipează o estetică delicată japoneză și pentru a fi recunoscută aici în” City of Art”, la doi ani după ce RX-VISION a fost distinsă cu aceeași onoare, este foarte plăcut. Dorim să ne păstrăm identitatea ca marcă japoneză, deoarece vom continua să facem mașini cu recurs global”, a declarat Ikuo Maeda.

Mazda VISION COUPE va fi expusă până în data de 4 februarie la Hotelul National des Invalides din Paris, la expoziția de mașini organizată de Festival Automobile International. Evenimentul atrage anual aproximativ 35.000 de vizitatori.

Vezi detalii: (foto/video) Tokio 2017: Premieră mondială – Mazda Vision Coupe Concept

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/