Mercedes-Benz îşi pregăteşte clienţii de vară. A lansat versiuni speciale a modelelor SL şi SLC

Astăzi, nemţii de Mercedes-Benz au scos pe piaţă două versiuni speciale a două modele existente deja în gamă, numite SL designo Edition şi SLC RedArt Edition.

Un SLC RedArt Edition poate fi deosebit de un roadster obişnuit prin mai multe inserţii de culoare roşie pe caroserie. Acestea se pot regăsi pe elementul care imită un splitter, sub grila radiatorului, pe gurile de aerisire laterale şi în partea posterioară pe bara de protecţie.

Habitaclul unui Mercedes-Benz SLC RedArt Edition de asemenea se deosebeşte de un SLC standard. Cusături de culoare roşie sunt pe scaune, covoraşe, uşi, tunelul central şi pe cozorocul care acoperă panoul de bord.

Centurile de siguranţă au aceeaşi culoare – roşie, iar inscripţii SLC RedArt Edition pot fi găsite pe covoraşe şi tetiere.

Versiunea Mercedes-AMG SLC 43 RedArt Edition este dotată suplimentar cu jante de culoare neagră cu margini roşii, dar şi cu nişte etriere ale mecanismelor de frânare vopsite în aceeaşi nuanţă.

În Germania un SLC RedArt Edition are un preţ de start de 38.853 de euro (motor 156 CP). Versiunea AMG SLC 43 RedArt Edition costă de la 62.207 euro.

Vezi mai multe detalii despre model: Premieră: Noul Mercedes-Benz SLC (video)

În acelaşi timp, modelul SL designo Edition se deosebeşte de modelul stoc printr-o culoare exclusivă a caroseriei numită Brilliant Blue, jante de 19 sau 20 de inci şi o grilă cromată a radiatorului.

În habitaclu se află doar materiale de o calitate superioară: piele Nappa de culoare albă, inserţii lucioase şi covoraşe cu elemente care luminează în întuneric.

Versiunea SL 400 designo Edition, cu motor cu 367 CP, are un preţ de start în Germania egal cu 117.107 euro, în timp ce SL 500 designo Edition (455 CP) costă de la 137.088 euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/