(video) Michael Schumacher îşi sărbătoreşte astăzi jubileul de 50 de ani. Ce spune familia despre starea lui

Michael Schumacher, salutat ca unul dintre cei mai celebri piloţi din istoria Formula 1, a împlinit astăzi 50 de ani. Pentru a sărbători această ocazie, familia septuplului campion mondial a emis un comunicat de presă, asigurându-i pe fani că Schumi este îngrijit “în cele mai bune mâini”.

Corinna, soția lui Michael, a anunțat un alt eveniment important ce va avea loc astăzi.

“Suntem foarte fericiți să sărbătorim împreună cu voi ziua de naştere a lui Michael şi vă mulţumim din suflet că putem face asta cu toţii. Ca un cadou pentru el, pentru noi și pentru voi, fundaţia Keep Fighting a creat un muzeu virtual. Aplicaţia oficială Michael Schumacher va fi lansată pe 3 ianuarie şi vom putea astfel să revedem toate succesele lui Michael. Michael poate fi mândru de ce a realizat. Vrem să ne amintim și să celebrăm victoriile sale, recordurile şi modul în care sărbătorea.

Puteţi fi siguri că are parte de cea mai bună îngrijire şi facem tot ce e omenește posibil pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înţelegeţi că urmăm dorinţele lui Michael şi păstrăm privat acest subiect sensibil: sănătatea.

În acelaşi timp vrem să vă mulţumim mult pentru prietenia arătată şi să vă dorim un an nou fericit şi sănătos”, a transmis Corinna Schumacher.

Vezi neapărat: (video) Despre cel mai dificil adversar sau despre fiul său. Interviu cu Michael Schumacher, făcut public în premieră

FOTO: newsbeezer.com

De asemenea, ca un alt cadou şi semn de aducere aminte, muzeul Ferrari din Maranello, Italia, a decis să organizeze o expoziție specială dedicată lui Michael Schumacher, care se va deschide astăzi cu ocazia împlinirii vârstei sale de 50 de ani. Este destinată atât ca o sărbătoare, cât și ca un semn de recunoștință față de cel mai de succes pilot al Calului Cabrat din toate timpurile.

Schumacher are un loc special în istoria Ferrari, care a fost marcat de numeroasele sale recorduri. Între 1996 și 2006, pilotul german a câștigat cinci titluri consecutive de campion, între 2000 și 2004, și a contribuit în mod semnificativ la câştigarea a șase titluri de constructori de-a lungul acelor ani pentru Scuderia.

Camerele Muzeului vor aduce o privire înapoi asupra sezoanelor memorabile pe care campionul le-a dăruit tuturor “Ferrariştilor” și care a creat o legendă acum mai mare decât oricând în inimile tuturor fanilor. Expoziția va arăta, de asemenea, contribuția crucială a lui Michael la dezvoltarea de mașini extraordinare GT în anii săi de la Maranello, ca pilot și mai târziu în calitate de consultant. Expoziția “Michael 50” este organizată în colaborare cu Fundația Keep Fighting.

Amintim că anul 2019 pentru pilotul german este al 5-lea an consecutiv în care nu poate serba ca orice om normal alături de familia sa, asta pentru că Schumi suferă după un accident teribil.

La data de 29 decembrie 2013, Michael a suferit un accident înspăimântător, în timp ce se afla pe o pârtie de schi din stațiunea franceză Meribel. Omul care controlase monoposturile din Formula 1, în sute de curse, a pierdut controlul schiurilor și s-a izbit de o stâncă.

Ajuns la spitalul din Grenoble, cu un traumatism cranian sever, Schumacher a primit șanse minime de supraviețuire din partea medicilor. A câștigat lupta pentru viață, deși starea lui de sănătate a fost critică și este îngrijorătoare în continuare. Totuşi, ni se dau asigurări că starea sa de sănătate este mai bună decât altădată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/