Nervi pentru șoferii din Moldova care își doresc să achite taxa de drum

Nervi și mult timp pierdut pentru șoferii care doresc să achite taxa de drum în aceste zile cu scopul de a trece revizia tehnică a mașinii. Totul a început de la o nouă regulă ce presupune utilizarea de la 1 ianuarie 2016 a codului internațional pentru conturile bancare IBAN la achitarea taxei de drum. Codul IBAN a fost introdus de curând în țara noastră pentru a facilita transferurile internaționale de bani.

car tax

Prin urmare, șoferii care după 1 ianuarie 2016 au trebuit să treacă revizia tehnică au ajuns să stea trei sau chiar patru ore în rând la bancă pentru a achita taxa de drum.

Pe pagina de internet al Ministerului Finanțelor poate fi aflat codul IBAN pentru diferite taxe în dependență de localitatea în care aveți viza de reședință, însă în realitate serverele sunt încărcate și oamenii nu pot obține informația dorită. Am încercat și noi să aflăm codul IBAN pentru achitarea taxei de drum, însă nu am avut noroc.

iban

Vă reamintim că pentru a afla care este codul IBAN al localității în care este înmatriculată mașina Dvs, trebuie să accesați site-ul Ministerului Finanțelor și să selectați rubrica “CODUL IBAN -încasări”. Aici va trebui să selectați taxa pe care vreți să o achitați, iar calculatorul va emite codul necesar. Astfel puteți achita și amenzile rutiere.

Sursa: terra.md,  foto: autobytel.com

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/