Noua generaţie Niva vine cu întârziere, Lada anunţă lansarea pentru 2018.

Cei de la Lada continuă ofensiva pe piaţa automobilelor cu a treia generaţie de automobile Niva care va fi lansată in anul 2018.

Chiar dacă piaţa auto din Rusia înregistrează o scădere majoră a vânzarilor, Lada se află in fază de renaştere după lansarea a două modele noi, Lada Vesta si X-ray, acestor modele li se va alătura şi noua generaţie de Niva 4×4 care va vedea lumina zilei în toamna anului 2018. Pîna nu demult data ieşirii noului SUV pe piaţa se aştepta a fi sfîrsitul anului 2016 , dar potrivit surselor din presa rusă această dată va fi amînată cu aproape doi ani.

438517-original1-fwgp9

Cei de la “Izvestia” scriu că noul model de SUV Niva va fi disponibil în varianta cu trei şi cinci uşi, potrivit lor noua Niva va suferi modificări esenţiale în construcţia caroseriei, la sistemul de direţie, dar şi un nou motor mai puternic, care vine sa înlocuiască vechea unitate de 1,7 litri şi 83 de cai putere, acesta va fi cuplat la o nouă cutie mecanică de viteze şi va primi tracţiune integrală permanentă.

Cîteva luni în urma existau păreri ca noua generaţie Niva va primi şi un motor diesel împrumutat de la cei de la Renault, însa aceste zvonuri încă nu au fost confirmate.

Presa rusă mai scrie că vechiul model Niva care din 2004 este numit “Lada 4×4” nu va dispărea nincăieri din showroom-uri, ba din contra se va bucura de vînzări în paralel cu noua generaţie Niva.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/