Noua limuzină a preşedintelui SUA va fi arătată peste două zile. Iată cât costă şi ce dotări are

Jurnaliştii din occident au aflat cât costă noua limuzină Cadillac pe care o va folosi noul preşedintele al Americii Donald Trump, dar şi câteva dotări interesante pe care le are.

Dacă maşina utilizată de Barack Obama din 2009 costa pe atunci în jurul a 1.5 milioane de dolari, atunci pentru construcţia noii blindate s-a cheltuit de 10 ori mai mult – respectiv 15 milioane de dolari!

Noua limuzină va fi arătată peste două zile, la evenimentul de inaugurare a şefului statului american.

Creatorii noului automobil pentru preşedintele Statelor Unite i-au dat acelaşi nume – The Beast. Acesta este dotat “din cap până în picioare” cu cele mai noi tehnologii, iar persoanele de la interior vor beneficia de o protecţie maximă.

Maşina nu se va teme de lovituri de rachete, mine sau chiar atacuri chimice. Limuzina blindată a fost constuită pe baza platformei sedanului Cadillac CTS6, iar greutatea totală îi va fi de circa nouă tone!

Vezi şi: (foto/video) Garajul de milioane a proaspătului preşedinte american Donald Trump

Maşina preşedintelui SUA va fi dotată cu cel mai puternic motor şi cu un spectru larg de tehnologii electronice.

Mai mult, va exista un sistem special care va mări sau scădea garda la sol în funcţie de suprafaţa drumului. Cel mai interesant este că în habitaclu va exista un rezervor special umplut cu sânge care are o grupă identică cu cea a preşedintelui.

Mai mulţi experţi şi analişti consideră că noua limuzină Cadillac se deosebeşte cardinal de cea care s-a folosit preşedintele Barack Obama.

Vezi şi: (video) Cinci dotări pe care le are „Bestia” preşedintelui Barack Obama

Sursă: Dailymail

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/