Noul BMW i8 Roadster. Primul teaser video oficial după cinci ani de aşteptare

Compania BMW prezintă primul teaser video oficial al variantei decapotabile a sportcarului hibrid i8. Maşina nu va fi numită Spyder, ci Roadster.

În secvenţele video maşina încă apare camuflată, însă singurul element care nu este acoperit cu nimic este acoperişul. Deocamdată nu se poate spune exact din ce material este făcut acesta.

Amintim că varianta conceptuală a lui BMW i8 Spyder a fost arătată pentru prima dată în luna martie a anului 2012 la Salonul Auto de la Beijing. Prototipul avea un acoperiş detaşabil semi transparent şi un parbriz cu spoiler integrat.

De atunci s-a dorit foarte mult apariţia unei astfel de maşini pe linia de producţie, însă o undă verde a fost dată de şeful BMW abia în 2016.

Roadster-ul BMW i8 va apărea în vânzare la dealerii oficiali în anul 2018. Deocamdată o dată a premierei noului model este necunoscută.

Vezi şi: Poze spion şi video: BMW i8 Spyder face deja tururi prin Iadul Verde

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/