Noul Gelandewagen, pe placul moldovenilor! Încă două maşini în cea mai scumpă versiune au ajuns în capitală

Alţi 1.170 de CP sub forma a două exemplare Mercedes-AMG G 63 de ultimă generaţie au ajuns la Chişinău. Maşinile cu adevărat scumpe au fost transportate pe un camion cu platforme în huse de protecţie, oferite în mod tradiţional pe modelele care pleacă la export după ce părăsesc uzina producătoare.

Amintim că ambele maşini sunt de model G 63 AMG, dotate cu motoare V8 biturbo, de 4.0 litri, care produc 585 CP şi un cuplu maxim de 800 Nm. Pot fi recunoscute uşor prin terminaţiile laterale ale eşapamentului care ies în afară doar pe un G 63, dar şi acest model de jante de 21 de inci care se oferă standard.

Moldovenilor a început să le placă noul G-Class, drept motiv servind sosirea a minim şapte exemplare G-Class potrivit informaţiilor care le deţinem, cinci dintre care sunt într-o astfel de versiune de top. Împreună cu maşinile care au ajuns în ţară mai devreme, valoarea totală a acestora se ridică la mai mult de jumătate de milion de euro!

Un Mercedes-AMG G 63 are în Moldova un preţ de start de 147.460 de euro.

Vezi şi: Imaginea zilei: Trei G-Class-uri nou-nouţe au ajuns la Chişinău

Vezi şi: (foto) În noul an cu o maşină nouă! Doi moldoveni ar putea conduce în curând câte un G 63 AMG

Vezi şi: Los Angeles 2018: G-Class cu vopsea de 6500 de dolari – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/