Nu e o glumă! În Moldova se vinde o mașină cu peste 700000 de km întorși!

Nu e o glumă și s-a întâmplat chiar mai repede decât ne-am fi așteptat. În Moldova a fost găsită la vânzare o mașină cu puţin peste 700.000 de km întorși! În această ordine de idei putem afirma că este un nou record, până în momentul în care nu se va găsi o alta.

Descoperirea a fost făcută de către reprezentanţii Auto Inspect în cadrul unei noi verificări la solicitarea unui potenţial client. Un automobil produs în acest deceniu şi care este într-o stare estetică destul de bună, iată că are un astfel de “viciu” ascuns. În mod evident, cel care a fost atras de ofertă a mai refuzat să îl cumpere după ce a aflat adevărul.

“Un nou record! Minus 700.000 km! În așa ritm probabil vom vedea în curând și minus 1.000.000 km”, s-a exclamat în descrierea postării de pe Auto Inspect.

La acest caz, acum câteva ore, a reacţionat şi organizaţia non-guvernamentală Centrul Național pentru Protecția Consumatorilor-CNPIEC. Experții săi au declarat că vor monitoriza de azi înainte în mod continuu acest domeniu important.

Vezi recorduri anterioare:

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur, apelaţi cu încredere la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/