O nouă razie a celor de la INP. Iată câţi şoferi băuţi au găsit poliţiştii în weekend

Inspectoratul Naţional de Patrulare îşi continuă raziile în diverse zone din ţară pentru a depista neregulile în trafic şi abaterile de la Regulamentul Circulaţiei Rutiere.

De această dată, în weekend, poliţiştii au ales să-şi extindă acţiunile pe teritoriul municipiului Chişinău, dar şi în suburbiile acestuia.

Un număr total de 36 de șoferi au fost găsiţi în stare de ebrietate, printre care 28 în stare de ebrietate alcoolică avansată, iar alții cinci în stare de ebrietate narcotică.

Vezi şi: (foto) Chiar în centrul oraşului. Un bărbat s-a urcat să doarmă pe o maşină

Ofițerii de patrulare au mai întocmit 81 de procese-verbale pentru diferite contravenții, trei automobile le-au reținut la parcarea cu plată, trei plăcuțe de înmatriculare le-au ridicat pentru geamuri fumurii și au făcut trei reţineri pentru transportarea ilegală de mărfuri.

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că, luând în considerație multiple acțiuni desfășurate zi de zi de ofițeri, șoferii nu conștientizează și urcă la volanul mașinii în continuare în stare de ebrietate.

Un caz cu urmări grave a avut loc în noaptea de 19 februarie. Un șofer în vârstă de 22 de ani, fiind în stare de ebrietate avansată, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un magazin alimentar. Tânărul avea 0.97 mg/l de alcool în aerul expirat.

Pentru ce a făcut conducătorul riscă până la 42.500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Vezi şi: (foto) Operaţiune a INP în nordul ţării. Iată câţi şoferi din 1117 au fost găsiţi băuţi la volan

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/