O seară ideală la Chișinău: Jazz, vin și mașini de lux

La 30 iunie în oraşul Chișinău s-a consumat cea mai spectaculoasă petrecere a acestei veri. Festivalul “Jazz & Wine” 2016, sub egida echipei Floresitas, susținută de Ambasada SUA în Moldova, a întrunit cele mai tari hituri ale lui Frank Sinatra, vedete ale scenei de jazz din Chișinău, vinuri alese și… noul automobil Jaguar F-Pace.

Jaguar_Jazz_and_Wine

Un concert de jazz live, sub cerul liber, la sfârșit de iunie – ce poate fi mai bun? Festivalul «Jazz & Wine», din 30 iunie, a fost dedicat centenarului de la nașterea marelui Frank Sinatra.

Hiturile lui au fost interpretate de cele mai strălucitoare staruri ale scenei de jazz din Chișinău: Geta Burlacu, Cristofor Aldea-Teodorovici și Jazz Orchestra Academiei de muzică, condusă de Petru Hăruță.

Jaguar_Jazz_and_Wine-71

Concertul a început odată cu lăsarea serii, oaspeții au avut parte de cca două ore de satisfacție, provocată de muzică.  Pe parcursul întregii seri au fost  degustate vinuri, iar după încheierea concertului doritorii au avut parte de un fourchette și distracții pe terenul de dans.

Rețeta ideală a acestei nopți de vară era și un ingredient neașteptat – toți oaspeții festivalului au putut admira noul automobil Jaguar – crossoverul de lux F-Pace.

Jaguar_Jazz_and_Wine-32

Jaguar F-Pace, prezentat în premieră în toamna lui 2015, este o combinație dintre aspectul sport și confort. De la prima vedere noul Jaguar lasă impresia, că este întruchiparea energiei și a puterii.

I se supun orice drumuri și sarcini. În situații extreme în ajutorul șoferului vin asistenți electronici, care îl vor preveni despre ieșirea de pe bandă, vor verifica ”zonele oarbe”, vor citi semnele rutiere.

În pofida aspectului sportiv și  ușor agresiv, F-Pace  are un salon spațios și confortabil, la tapițarea căruia au fost utilizate materiale de clasa premium și piele fină.

Jaguar_Jazz_and_Wine-35

Participanții Festivalului «Jazz & Wine», au putu lua loc în salonul noului Jaguar , dar și să-l admire din toate părțile. Degustate pot fi nu doar vinurile.

Apropo, cumpărătorilor le sunt oferite la alegere 10 nuanțe de tapițerie a salonului – acest automobil grozav se poate acomoda gusturilor proprietarului său.

Jaguar F-Pace poate fi cumpărat în următoarele variante de echipare: «Jazz & Wine» a putut fi văzut cu un motor diesel modern de 180 cai putere, și cu unul pe benzină de 340 c.p. Toate variațiunile modelului au tracțiunea integrală.

Jaguar_Jazz_and_Wine-29

Expres pentru cei care nu a reușit să nimerească în plasa Jaguar și nu a urmărit noutățile, compania a prezentat în acea seară și un Jaguar F-Type, produs pentru prima dată în anul 2013. Este un veritabil sport-car cu 340 CP, tracțiune/spate și servodirecție de o exactitate cosmică.

Silueta aerodinamică, acoperișul rabatabil și construcția extrem de fiabilă chiar și la viteze mari – toate acestea sunt deja accesibile automobiliștilor din Moldova.

P.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/