Pagani anunță o versiune specială pentru Huayra

După ce a lipsit de la cele mai importante saloane auto internaționale, constructorul italian de automobile sportive Pagani se pare că va aduce la Geneva o versiune specială pentru Huayra, cel mai puternic model al momentului din gama italienilor.

Pagani Huayra

Deocamdată a fost prezentată doar o singură poză în care putem vedea o Huayra camuflată ce prezintă un pachet aerodinamic ușor modificat care îi va da un look mult mai agresiv super car-ului. Din ce putem vedea, noua Huayra BC (deocamdată nu cunoaștem de la ce vin inițialele BC), se va lăuda cu un spoiler spate mai mare și un difuzor de aer regândit.

Se pare că vor fi construite doar 20 exemplare, fiecare cu un preț de start de tocmai 2.7 mln euro. Pagani Huayra BC la sigur va fi pus în mișcare de același V12 construit de divizia de performanță Mercedes-AMG ce produce pe varianta standard 730 cai putere și garantează o accelerație 0-100 km/h în doar 3.3 secunde.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/