Porsche Exclusive anunţă un pachet de performanţă pentru 911 Carrera S, 4S şi Targa 4S

Porsche anunţă despre o gamă extinsă de caracteristici opționale pentru modelul 911. Pe lângă un număr mai mare de culori ale interiorului și exteriorului, au fost extinse în mod considerabil opțiunile de conectivitate pentru utilizarea serviciilor Porsche Connect.

De asemenea, pe modelele 911 S, pot fi instalate un kit de performanţă care creşte puterea modelelor cu 30 de CP.

Un accent important a fost pus pe sistemul Porsche Connect Plus care este acum disponibil în 14 ţări, printre care: Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie şi SUA. Porsche Connect Plus presupune instalarea în maşini a unei cartele SIM care oferă o conectivitate la internet după standardul LTE.

Vezi şi: (foto/video) Detroit 2017: Porsche anunță 911 GTS facelift. Noi dotări și un motor turbo de 450 CP

Un alt lucru interesant, legat de această dotare, este că în China sau Japonia clienţii pot avea acces la un serviciu de concierge şi pot fi rezervate bilete de avioane, pot fi luate maşini în chirie, camere de hotel sau locuri în restaurante, etc. 

Opţiunea de a mări puterea motoarelor până la 450 de CP este disponibilă pentru modelele: 911 Carrera S, 911 Carrera 4S şi 911 Targa 4S.

Vezi şi: (foto) Făcut de Porsche Exclusive. Iată cum arată un 911 Targa 4 GTS SportDesign

Pachetul de performanţă oferit de Porsche Exclusive adaugă pe maşini nişte turbocompresoare mai mari, un sistem modificat de răcire a frânelor şi un eşapament sport care are două terminaţii cu design unic, care sunt localizate pe centrul barei de protecţie posterioare. De menţionat că pachetul Sport Chrono este inclus deja.

Preţul unei astfel de opţiuni începe de la 10.139 de euro în Germania, iar pentru cei care au deja pe modelele indicate pachetul Sport Chrono preţul va fi mai redus.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/