Postul vamal Palanca se închide pentru 24 de ore

Serviciul Vamal anunță despre sistarea temporară a activității postului vamal “Palanca” în legătură cu racordarea noului punct de trecere la utilitățile de strictă necesitate. Este vorba despre construcția rețelelor de alimentare cu energie electrică și gaze, preconizată începând de joi, 21.06.2018, ora 17:00 și până vineri, 22.06.2018, ora 17:00.

Prin urmare, cetăţenii şi persoanele aflate în traficul internaţional sunt rugate din timp să opteze pentru postul vamal “Tudora”, aflat în proximitate.

Se mai menţionează că, realizarea unei noi infrastructuri necesită ample lucrări de instalare a rețelelor de primă necesitate, motiv pentru care, la demersul responsabililor de proiect, vor mai fi anunțate sistări temporare ale activității postului. În acest context, autorităţile roagă înţelegere față de motivele obiective survenite și precizează că va depune tot efortul pentru a diminua din incomoditățile inerente acestui proces.

Amintim că, postul vamal temporar a fost instituit la inițiativa Serviciului Vamal anume pentru comoditatea persoanelor care călătoresc în regiunea Odessa, acest post asigurând cea mai mică distanță de parcurs.

Tot pentru a veni în întâmpinarea participanților la traficul transfrontalier, la data de 19 decembrie 2017, a fost lansat controlul comun în punctul de trecere temporar, ceea ce a redus semnificativ timpul de traversare a frontierei, deoarece persoanele și vehiculele sunt supuse unui singur filtru de control.

Darea în exploatare a noului punct comun de control “Palanca” este preconizată pentru luna decembrie a anului curent. Bugetul proiectului de reconstrucție a PTF Palanca se cifrează la 5.56 milioane de euro, dintre care 4.5 milioane sunt acordate de Uniunea Europeană, iar 1.06 milioane euro – de Guvernul Republicii Moldova. Partenerul de implementare a proiectului este PNUD Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/