in ,

Poze spion: Land Rover pregăteşte pentru debut noua generaţie Range Rover Evoque

Range Rover Evoque este produs din anul 2011 şi în prezent este bestseller-ul companiei britanice. Producătorul nu are de gând să aştepte ca vânzările modelului să scadă şi de aceea îl va actualiza curând.

Potrivit fotografilor Automedia, care au surprins un prototip de teste, noua generaţie Evoque va fi lansată în a doua jumătate a anului 2018.

Noul Evoque este testat deocamdată în caroseria modelului actual. Modificări vor fi făcute în partea frontală a maşinii, acolo unde va trebui să primească o nouă grilă a radiatorului, o nouă bară de protecţie, blocuri optice revizuite, dar şi o capotă cu forme mai pronunţate.

Garda la sol mărită şi bara de protecţie posterioară care este una stranie ne duce cu gândul la prezenţa unor noutăţi sub capotă. Chiar şi fotografii Automedia ne-au confirmat că maşina de teste ar avea un propulsor cu 250 de CP.

În linii generale vorbind, noul Range Rover Evoque îşi va păstra proporţiile şi stilul, însă va fi actualizat serios în habitaclu şi la capitolul tehnic. Designul va fi orientat spre noul Velar, iar sub capotă vor fi instalate motoare Ingenium cu noi variaţii de putere.

Vezi şi: (video) Viitorul Range Rover Velar SVR: Cum se aude şi cum se mişcă pe circuit

Amintim că actuala generaţie Range Rover Evoque a suferit un facelift în anul 2015. Atunci maşina s-a ales cu motoare noi, blocuri optice cu LED-uri, sistem infotainment actualizat şi multe altele.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION