Poze spion: Noua generaţie Nissan Leaf este testată prin Europa

A doua generaţie a hatchback-ului electric Nissan Leaf a fost surprinsă astăzi la teste prin Europa de fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD.

Maşina urmează să fie lansată în viitorul apropiat şi va putea oferi clienţilor noi pachete de baterii care vor dispune de o autonomie mai mare, peste 300 de kilometri în versiunile de top.

Formele noului Nissan Leaf vor fi inspirate de la conceptul IDS, prezentat în anul 2015. Exemplarul văzut la teste dispune de noi blocuri optice frontale cu tehnologii LED, iar forma celor posterioare se pare că nu va mai fi una verticală.

Designul per ansamblu va fi făcut în stilul concepţiei V-motion şi vom vedea schimbări la grila radiatorului, capotă şi acoperiş.

Vezi şi: (foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Nissan Vmotion 2.0 Concept

Noul Nissan Leaf din gama de modele a anului 2018 va fi construit potrivit ultimelor informaţii pe baza unei platforme modernizate a modelului actual. De asemenea în versiunile de top va fi oferit un sistem de reîncărcare rapidă, dar şi setul de tehnologiil incluse în sistemul ProPilot.

Vezi şi: EXCLUSIV: AutoBlog.MD anunță colaborarea cu Automedia și prezintă viitoarea mașină a lui Vladimir Putin surprinsă în teste!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/