Poze spion: Noua generaţie Porsche 911 încearcă asfaltul după testele pe zăpadă

Văzut anterior testat prin zăpezile Suediei, unul din prototipurile parţial camuflate ale noii generaţii Porsche 911 s-a întors înapoi în patrie şi anume pe Nurburgring.

Primele imagini cu maşina care încearcă asfaltul de pe circuit au fost făcute de fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD.

Deși actuala generație 991 a primit nişte actualizări în 2015 (991.2), inclusiv o nouă familie de motoare turbo, acesta a fost inițial lansat în anul 2011. A trecut foarte repede timpul de când am aflat despre prima maşină din lume care are o transmisie manuală cu şapte trepte şi iată că în curând urmează să o vedem într-o nouă interpretare.

Vezi şi: (foto) Viitorul Porsche 911, în viziunea designerului rus care a fost responsabil pentru Bugatti Chiron

Viitoarea, cea de-a opta generație 911 va fi construită în jurul unei noi platforme modulare și va dispune de o gamă mai largă de propulsoare. Pentru prima dată ar putea apărea o unitate hibridă.

În timp ce Porsche lucrează la modelul de serie Mission E, pregătit pentru anul 2020, alte modele din gamă precum Panamera sau 911 vor beneficia de motoare suplimentate cu energie electrică pentru a le creşte performanţa şi eficienţa.

“Pentru simplul motiv că electrificarea unei maşini îi măreşte substanţial greutatea, modelele sport vor continua să folosească o vreme mai îndelungată motoarele tradiţionale spre deosebire de alte autovehicule. Însă şi 911 va trebui adaptat odată, iar potrivit analiştilor şi mass media orice supercar plug-in hybrid poate înregistra progrese”, a declarat şeful Porsche Oliver Blume.

Noua generaţie Porsche 911 ar putea fi prezentată spre sfârşitul acestui an sau în prima jumătate a anului 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/