Poze spion: Porsche pregăteşte pentru debut modelul 911 GT3 RS facelift

Un prototip al lui Porsche 911 GT3 RS facelift a fost văzut parţial camuflat fiind testat pe drumurile europene. Câteva imagini ne-au fost trimise de fotografii Automedia.

Se pare că maşina va primi o nouă bară de protecţie frontală cu un splitter, asemănătoare cu cea care a fost instalată pe modelul GT3 facelift. De asemenea, vor exista două guri de aerisire pe capotă, acum fiind camuflate.

Din profil coupeul va fi practic identic ca formă cu modelul anterior, însă se pot observa discuri de frână perforate mai mari. Eleronul de dimensiuni enorme va fi în continuare asistat de un mic spoiler pentru a asigura o aerodinamică eficientă şi o forţă de apăsare mare.

Vezi şi: (foto) Cel mai tare Porsche al momentului a fost prezentat la Chișinău! Iată cum arată noul 911 GT3 RS!

În timp ce un Porsche 911 GT3 facelift are un propulsor de 4.0 litri cu 500 de cai putere, varianta RS va primi un surplus. Motorul de pe noul GT3 RS ar putea fi mărit în volum până la 4.2 litri, iar performaneţele dinamice vor creşte datorită reducerii şi mai mult a greutăţii.

Vezi şi: Poze spion: Noua generaţie Porsche 911 încearcă asfaltul după testele pe zăpadă

Luându-se în considerare că Porsche are un grafic destul de încărcat al unor premiere care vor fi lansate în acest an, este necunoscută data apariţiei lui GT3 RS facelift.

Potrivit unor informaţii, dacă noua generaţii 911 apare în 2018, modelul GT2 de adio ar putea fi prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, iar GT3 RS facelift mai târziu după acesta.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Cmentariile sunt închise