Premieră: Lexus LF-LC a fost dezvăluit la Tokyo! Iată cum va arăta viitorul Lexus LS!

Constructorii japonezi de automobile s-au pus serios pe concepte la Salonul Auto de la Tokyo! La rândul său și Lexus prezintă un prototip și nu unul oarecare ci noul Lexus LF-LC, modelul care prevestește viitoarea generație a limuzinei Lexus LS.

6

Indiferent de unghiul din care este privit noul Lexus LF-LC, conceptul este caracterizat de o eleganță agresivă, o caracteristică tipică filosofiei de design L-finesse. Prototipul prezintă o grilă imensă pe care tronează logoul Lexus pe fundal albastru, semn că sub capota mașinii stă un sistem de propulsie eficient.

7

Și așa este! Sub capota lui Lexus LF-LC stă un sistem de propulsie alimentat pe baza celulelor de hidrogen ce transferă cuplul pe roțile spate. În dependență de condițiile de drum, LF-LC mai poate transfera energie și în cele două electromotoare montate pe roțile față, astfel oferit și un sistem de tracțiune integrală.

16

Noul Lexus LF-LC etalează la capitolul lux interior. Mașina prezintă materiale de cea mai bună calitate, tehnologii de ultimă oră și o atmosferă uluitoare pentru cei patru pasageri. Pentru a vvă convinge de acest lucru, vă invităm să vedeți galeria foto cu noul LF-LC.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/