Premieră: McLaren anunță noul 675LT Spider

Conceput ca un răspuns la cererea tot mai mare venită din partea clienților, noul McLaren 675LT Spider are la bază coupe-ul cu același nume, față de care prezintă o ținută și mai sportivă garantată de un spliter frontal mult mai mare sau frâna de aer din spatele mașinii ce are o suprafață mai mare cu până la 50 la sută în comparație cu alte modele din gama McLaren.

Noul model s-a mai ales cu un sistem de eșapament din titan cu patru finale incorporate în bara de protecție spate și care sunt dispărțite de difuzorul de aer. Să nu uităm și de jantele de 19 inch pe față și 20 inch pe spate încălțate în anvelope Pirelli P Zero Trofeo R. Acoperișul decapotabilei poate fi retractat în câteva secunde la o viteză de până la 30 km/h.

000 (1)

Pentru a salva cât mai mult din greutate, scaunele noului 675LT Spider au fost concepute din carbon. Acestea sunt tapițate cu piele și au logo-urile cu numele modelului pe tetiere. Foarte interesant este că standard mașina este oferită fără aer condiționat, însă opțional se poate comanda gratuit, asta dacă nu vă deranjează cele 16 kg de greutate ce vin la pachet.

000 (2)

Puterea decapotabilei este asigurată de motorul de 3.8 litri V8 ce produce 675 cai putere și 700 Nm. Datorită acestei forțe, noul 675LT Spider prinde prima sută în doar 2.9 secunde, în timp ce viteza maximă este de 326 km/h. Producția va fi limitată la doar 500 exemplare, în timp ce prețul de start al acestora va fi de 400.000 euro!

000 (3)

000 (4)

000

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/