Premieră: Porsche anunță la Tokyo noul Macan GTS (foto + video)

Salonul auto de la Tokyo și-a deschis porțile, iar constructorii de automobile anunță unul după altul cele mai noi creații. Astfel, germanii de la Porsche au prezentat în cadrul evenimentului noul Macan GTS, o versiune inspirată din cursele cu motor care arată mult mai dinamic și care oferă dotări impresionante.

1

Mare noutate este bineînțeles motorul de sub capotă, care în ciuda tendințelor de a fi unul aspirat natural pe versiunile GTS din gama Porsche, dispune de două turbine. Propulsorul V6 bi-turbo are o capacitate cilindrică de 3.0 litri și produce 360 cai putere și 500 Nm. Datorită acestor cifre, noul Porsche Macan va fi poziționat în gamă între versiunile Macan S și Macan Turbo.

Cuplat la cutia automată PDK Cși dotat cu sistemul Porsche Torque Management care știe să distribuie puterea între roțile față/spate, noul Porsche Macan GTS accelerează în 5.2 secunde până la 100 km/h în varianta de bază, iar dacă este dotat cu sistemul Sport Chrono, sprintul va scădea până la 5.0 secunde! Viteza maximă este de 256 km/h!

4

Privit din exterior, noul Porsche Macan GTS se distinge datorită lookului mai sportiv completat de modificările operate la bara față dotată cu un spoiler și la cea din spate unde tronează finalele duble ale țevilor de eșapament, parte a noului sistem sportiv de eșapament oferit pe Macan GTS. Potrivit specialiștilor Porsche, mașina a fost coborâtă cu 15 mm și a fost dotată cu jantele de 20 inch RS Spyder, ceea ce îi conferă o ținută de drum și mai dinamică.

6

În interior vom putea observa combinația de piele cu alcantara pe scaune, cotiera centrală și pe uși. În plus, Porsche a făcut disponibil pentru prima dată pe un SUV din gama sa sistemul Porsche Communication Management (PCM) care a debutat pe noul 911, sistem de infotainment care este compatibil cu telefoanele Apple și oferă posibilitatea de a dubla informația din telefon pe monitorul color mulțumită tehnologiei Apple Car Play.

5

Vânzările noului Porsche Macan GTS vor începe la sfârșitul acestei luni, iar prețul unui Macan GTS va porni de la 66.900 euro în Moldova. Primul exemplar Porsche Macan GTS va jaunge în țara noastră în martie 2016.

2

3

6

7

8

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/